Dzieci

Zapraszamy do nas przede wszystkim Maluchy, które chcą się dobrze bawić uprawiając różne odmiany sportu.
Chcemy, żeby Dzieci mogły czerpać ze sportu przede wszystkim radość, a jeżeli przy okazji narodzą się jakieś pasje to wspaniale.
Zapraszamy na zajęcia dzieci do dwóch grup wiekowych: grupa. młodsza 3-6 lat oraz powyżej 6 lat. Zajęcia są prowadzone w grupach z uwzględnieniem indywidualnych zdolności, umiejętności oraz możliwości.   Pozostaje nam tylko zaprosić wszystkich zainteresowanych na nasze zajęcia.

Dorośli

Zapraszamy wszystkich pasjonatów narciarstwa alpejskiego na treningi sportowe z pomiarem czasu i wideo rejestracją. Możliwość obejrzenia samego siebie w „akcji” daje większą możliwość korekty niedociągnięć, poprawy techniki oraz czasu przejazdu. W tym celu organizowane są ww. treningi. Odbywają się one zarówno na stokach Podbeskidzia jak i w czasie wyjazdów zagranicznych również organizowanych przez nas. Zapewniamy dowóz, szkolenie z pomiarem czasu i wideo rejestracją, a na wyjazdach zagranicznych dodatkowo wideo analizę, zorganizowanie noclegu i wykup ubezpieczenia. Dalsze informacje w zakładce wyjazdy.

Zawody narciarskie

Posiadamy niezbędne zaplecze do organizowania i przeprowadzania zawodów narciarskich – tyczki, numery startowe, pomiar czasu, oprogramowanie do obsługi większych imprez – wygenerowanie wyników po zakończonej konkurencji max 10 min., a co najważniejsze wykwalifikowana kadrę instruktorską. Dalsze informacje w zakładce Zawody.

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty